- Skjul menu

Skjul info

Borgerservice Roskilde Rådhus

Årstal / Kunde
2015 / Roskilde kommune

Koncept, specialinventar, samt møbel-, farve- og materialevalg.

Roskilde Borgerservice er flyttet fra Stændertorvet i til det nye rådhus på Køgevej.

Den nye rådhusfoyer er forbundet med Amtsgården fra 1976, som er indrettet med varme farver og gode materialer. Vi har lagt vægt på at bevare en designmæssig sammenhæng mellem de to bygninger og dermed skabe en borgerservice, som har et let og uhøjtideligt udtryk, stemning og varme.

Vi har brugt asketræ, hvidmalede flader samt forskellige toner af rød. Planløsningen varetager både rådhuset og borgerservices behov: En rund reception som tager imod – midt I rummet, mange ventepladser i forskellige højder og former samt mødebokse med tag, som giver privathed til forskellige former for samtaler.

Selvbetjening foregår ved de special-designede “huse” på væggen. Borgerservicekasser er placeret i et tilstødende rum, for at opnå diskretion for de borgere, der bliver betjent.