- Skjul menu

Skjul info

Greener Pastures

Årstal 2016

Kunde Greener pastures

Koncept, specialinventar, samt møbel-, belysnings-, farve- og materialevalg.

 

Greener Pastures er et app-udviklingsbureau. De er flyttet fra Sohohouse i Kødbyen til smukke historiske lokaler i Nyhavn. Kunden ønskede, at deres navn og firmakultur trådte frem i indretningen, på en moderne måde i kontrast til de klassiske hyggelige lokaler. Indretningen består af forskellige elementer med det uformelle, overraskelsen og kærligheden til gadgets i centrum.

Det første, der møder en, er et stort etage-tal med mos på hoveddøren. I kaffebaren indenfor døren har vi genskabt cafe-stemningen i Sohohouse, på et stort filtfoto, som samtidig har en god akustik-effekt.

Mødebordet i det store mødelokale har vi designet med integreret skærm og gule tern, inspireret af milimeterpapir. De lyserøde stole overrasker. Den grønne brandfarve er brugt på transparante folier, brainstorm-møbler, det stribede gulvtæppe i arbejdsrummet og på græstæpper. I arbejdsrummet har vi opsat en væg med tavlelak til ophængning af testtelefoner.