- Skjul menu

Skjul info

Rosinante

Årstal
2013

Kunde
Rosinante og Co

Planløsning, indretning og byggestyring, design af trappe, receptionsdisk, samt møbel-, farve- og materialevalg.

En samling af danske forlag, Rosinante & Co, er flyttet ind på to etager med udsigt til Kultorvet.
Opgaven var at skabe sammenhæng mellem de to etager og tegne en trappe, som gerne måtte være markant, men også funktionel.
Trappen består af et tungt podie i ege-parket forneden, hvorfra man kan hente bøger ned fra reol-væggen, og et mere let svævende trappeløb.
Kantineområdet er udvidet med sofahjørne og møderum. Her lagde vi nyt parketgulv, som inspirerede til de fine foliemønstre på glaspartierne. De store træ-lamel lamper skaber hygge og giver rummet karakter.
Vi skabte en sammenhængende farve- og grafikholdning, og miksede nye og gamle møbler.

rosinante-co.dk