- Skjul menu

Skjul info

Søndervang

Årstal
2014

Kunde
Søndervang plejehjem

Plejehjemmet Søndervang holder til i en nedslidt 5 etagers bygning på Frederiksberg. Bygningen skal renoveres om 4 år, men personale og beboere trængte til at få frisket deres omgivelser lidt op – på en nem og økonomisk måde. I samarbejde med Essensen har vi lavet et udtryk med udgangspunkt i gamle genkendelige skrifter, mønstre og farver, brugt på en moderne måde. Til skiltning har vi brugt en meget svungen skrift i kombination med stiliserede korssting. Sammen med de store fotos fra området printet på filt, giver det de mange demente beboere en mulighed for at gendkende noget fra deres liv. Alle vægge er frisket op med hvid maling, enkelte steder med rosa. I trappeopgangen op til plejeafdelingerne har vi brugt en rosa filt, som bliver lysere for hver repos – hvorpå der er påtrykt poesi fra ”gamle dage”. Endnu en effekt som giver stof til eftertanke og et smil på læben.

Samarbejde
essensen.com